Wolter Zuid
+31 (0) 651 078 787

Tussen 'wel gezond' en 'echt fit' zit een verschil.

Als u dit herkent en gezondheidsklachten hebt die steeds terugkeren of waar weinig verbetering inzit, bent u welkom bij VitalHealth4U.

Ook preventief, voordat u klachten krijgt, is de NES Health Vitacheck in staat u te laten zien waar toekomstige aandachtsgebieden voor u liggen. U maakt kennis met een kijk op gezondheid die uitgaat van uw totale welzijn.

VitalHealth4U spoort met behulp van de geavanceerde NES Health VitaCheck de oorzaak op van uw klachten. De oorzaken kunnen uiteenlopen van overbelaste organen, tekort aan vitamines, mineralen, voedselovergevoeligheid, ziektekiemen tot emoties.

Voor aanvang van de check wordt met u een uitgebreide anamnese doorgenomen, waarin leefstijl en voeding uitgebreid aan bod komen.

VitalHealth4U gaat uit van het zelfgenezend vermogen van het lichaam en ondersteunt dit proces van 'fit worden' naar 'fit zijn'.

De filosofie van mijn praktijk voor orthomoleculair therapie:                                                 "The greatest medicine of all is to teach people how not to need it"

Doe de VitaCheck om uw persoonlijke gezondheid en vitaliteit te onderzoeken en te herstellen.

Wolter Zuid
Willem Lodewijklaan 72
8448 PK Heerenveen
info@vitalhealth4u.nl

+31 (0) 651 078 787