Wolter Zuid
+31 (0) 651 078 787

Scan je gezondheid: Mineralen en zware metalen test!

Maak kennis met de Mineralenscan (Oligoscan)!

Iedereen wil fit zijn en blijven: veel stress, weinig slaap en tekorten van mineralen of een teveel aan zware metalen helpen daar niet aan mee. Om dat te onderzoeken heeft Vitalhealth4U nu de Oligoscan, een revolutionaire methode die snel de mineralenwaarden en toxische zware metalen op celniveau meet.

Zoals bekend hebben tekorten en overschotten van mineralen en zware metalen een negatieve invloed op onze gezondheid. Mineralen zijn nodig voor bepaalde processen in het lichaam. Het bekendste voorbeeld is de botopbouw met o.a. calcium en magnesium. Gebruik je al regelmatig voedingssupplementen, dan is het zinvol om te meten of ze ook worden opgenomen.

Toxiciteit kan bijvoorbeeld ontstaan door amalgaamvullingen en vaccinaties. Er zijn inmiddels vele wetenschappelijke publicaties over de schade door kwik aan het brein (Alzheimer ) Nu is er een betrouwbare scan, die voor een relatief lage prijs, de gehaltes van 20 mineralen, sporenelementen en 14 toxische metalen intracellulair meet.

Wat kunt u met de scanresultaten?

Als er een onbalans wordt gemeten en een gebrek aan mineralen is aangetoond, geeft Vitalhealth4U vakkundig advies. De uitslag van de test wordt besproken met een arts die zelf werkt met de Oligoscan. De Mineralenscan kan een indicatie leveren voor een behandeling met mineralen en detox-adviezen. Voorbeeld is het veel voorkomende magnesiumtekort. Veel mensen slapen beter, hebben minder spierklachten als het magnesiumgehalte op peil is.

Is de Oligoscan betrouwbaar?

Bloed-, haar- en urinetests geven natuurlijk ook veel informatie over de gezondheid, maar dat zijn slechts momentopnamen; een paar dagen later kunnen de waarden anders zijn. De Mineralenscan laat feilloos zien wat de waarden zijn van elementen die al een periode in de cel aanwezig zijn.

Investering: € 75 euro voor de test inclusief rapportage, nabespreking en behandelplan. Indien u aanvullend verzekerd bent, kunt een groot deel van het consult vergoed krijgen.

Consultduur is 30 minuten. U moet wel uw bloedgroep weten. U kunt uw huisarts hier naar vragen.

Meer informatie, kijk op Facebook Vitalhealth4U, direct een afspraak maken?
Bel Wolter Zuid op 06-51078787 of mail naar info@vitalhealth4u.nl

Wolter Zuid
Willem Lodewijklaan 72
8448 PK Heerenveen
info@vitalhealth4u.nl

+31 (0) 651 078 787