Wolter Zuid
+31 (0) 651 078 787

Werkwijze

Bij de eerste afspraak stel ik een persoonsgericht behandelplan op. Deze wordt samengesteld op basis van de anamnese waarin uw gezondheidsklachten of wensen t.a.v. uw gezondheid aan de orde komen, de uitslag van de NES test en het onderling overleg met u. Uiteindelijk werkt elke therapie alleen als u zelf achter de behandelwijze staat. Na de NES scan van uw Human Body Field gaan we de resultaten van deze scan bespreken. Aan de hand van de scan-resultaten laat ik u zien welke verstoringen nu de prioriteit hebben in het plan van aanpak. Op basis hiervan ontvangt u de benodigde infoceuticals en lever ik u een persoonlijk doseerschema voor de komende maand.   Het eerste consult duurt meestal wat langer, circa anderhalf uur.  Ik plan met u meteen de vervolgsafspraak voor over circa 4 weken om uw ervaringen na de eerste maand te bespreken. Door te meten = weten = verbeteren kunt u zien wat de nieuwe prioriteit is in de aanpak voor de komende maand. Mochten de infoceuticals voor het volgende consult op zijn, dan heeft het geen nadelige invloed op de vervolg behandeling. De Nes scan is een geweldig systeem om uw gezondheid in kaart te brengen, maar uiteraard kijk ik naar het totaalbeeld van uw gezondheid. Denk hierbij aan aan uw leef- en beweeggedrag, houding, ademhaling etc.

De vervolgafspraak

Na de eerste afspraak neemt u de Infoceuticals in volgens het door mij verstrekte infoceutical schema.  Soms is het nodig  het doseerschema aan te passen bijv. als u hoog sensitief bent en/of sterk reageert op homeopathie/medicatie. Lichte ontgiftingsverschijnselen kunnen optreden. Denk bijv. aan verhoging lichaamstemperatuur, zweten, witte uitslag op de tong. Dit is een positief signaal en geeft aan dat het zelfgenezendvermogen van uw lichaam zijn werk doet.  Ik adviseer u mij altijd te contacten per email als de detox reactie te heftig is, zodat ik u hierbij kan verder helpen.        

 

Hoe verder?

Bij iedere vervolg behandeling bespreken we uw ervaringen en gevoelens waarvan ik u vraag deze nauwgezet wekelijks te beschrijven. Hieraan gekoppeld de resultaten met de Infoceuticals. (meten=weten=verbeteren)  Bij het maken van deze nieuwe scan kijken we welke vervormingen er in het Human Bodyfield zijn gecorrigeerd en waar de prioriteit van behandeling deze keer komt te liggen. U krijgt nieuwe flesjes Infoceuticals en soms andere benodigde voedingssuppletie mee en een nieuw doseerschema voor de komende maand. De vervolgconsulten duren een uur tot maximaal anderhalf uur. Regelmatig geef ik indien nodig nog een Mihealth behandeling tijdens en/of na het consult.

Het vervolgtraject op lange termijn

In onderling overleg met u bespreek ik per consult het vervolgtraject. Het is mijn missie u te helpen met uw klachten. Kom ik er met u om welke reden dan ook niet uit, dan zoek ik samen met u naar andere mogelijkheden. De ernst en de duur van de klachten en uw bereidheid tot leefstijl verandering bepalen samen na hoeveel behandelingen we kunnen stoppen. Kinderen reageren in het algemeen erg goed en snel op de behandeling. In de praktijk zijn door een holistische aanpak al snel positieve veranderingen merkbaar. De gemiddelde duur van een behandeling zit tussen de 4 tot 6 maanden. 

Wolter Zuid
Willem Lodewijklaan 72
8448 PK Heerenveen
info@vitalhealth4u.nl

+31 (0) 651 078 787