Wolter Zuid
+31 (0) 651 078 787

Wolter Zuid

Na ruim 15 jaar een eigen sportcentrum te hebben geëxploiteerd en drie jaar als sportdocent op het CIOS te hebben gewerkt, vond ik het tijd om mijn hart te volgen en te kiezen voor het therapeutisch werk.

Na een shiatsu therapie opleiding en de HBO opleiding medische basiskennis ben ik gestart met de opleiding orthomoleculaire voeding en geneeskunde. Vervolgens heb ik mij verder geschoold in de NES Health therapie, zowel de NES provision als de NES miHealth.

Momenteel heb ik mijn orthomoleculaire praktijk en daarnaast ben ik werkzaam als Personal Trainer bij Sport Met Hart. De praktijk heb ik deels aan huis aan de Willem Lodewijklaan 72 te Heerenveen en in Lemmer heb ik praktijkruimte ter beschikking in apotheek De Waag.

 

VitalHealth4U

VitalHealth4U is een Orthomoleculaire en Biofysische praktijk waarin ziekte gezien wordt als een proces en niet als een staat. Onze therapie is gebaseerd op een aantal natuurlijke principes die zijn voortgekomen uit een huwelijk tussen Oosterse en Westerse Geneeskunde.

  1. Energie is nodig om het lichaam weer de kracht te geven om te helen. Het zelfherstellend en regulerend vermogen wordt aangezet.
  2. Wanneer de bestaande hoeveelheid levensenergie niet vrij naar alle organen kan stromen kunnen  geblokkeerde organen verzwakken of ziek worden. NES helpt deze blokkades op te sporen en op te heffen zodat de levensenergie vrij door het lichaam kan stromen.
  3. Detox. Ontgifting bevordert het herstel.
  4. 'Laat voeding uw geneesmiddel zijn en uw geneesmiddel is voeding'. Hippocrates
  5. Inzicht en kennis zet aan tot gezonde gedragsverandering en draagt bij aan preventie of herstel van ziekten.

 

Wolter Zuid
Willem Lodewijklaan 72
8448 PK Heerenveen
info@vitalhealth4u.nl

+31 (0) 651 078 787