Wolter Zuid
+31 (0) 651 078 787

Wolter Zuid

Na ruim 15 jaar een eigen sportcentrum te hebben geëxploiteerd en drie jaar als sportdocent op het CIOS te hebben gewerkt, vond ik het tijd om mijn hart te volgen en te kiezen voor het therapeutisch werk.

Na een shiatsu therapie opleiding en de HBO opleiding medische basiskennis ben ik gestart met de opleiding orthomoleculaire voeding en geneeskunde. Vervolgens heb ik mij verder geschoold in de NES Health therapie, zowel de NES provision als de NES miHealth. Ook de Neuro-4 coaching pas ik regelmatig toe. Aan de hand van een uitgebreide test (thuis in te vullen) kan ik tekorten in de neurotransmitters bepalen en vervolgens behandelen. (o.a. bij vermoeidheid, slecht slapen etc)

Momenteel heb ik mijn orthomoleculaire praktijk en daarnaast ben ik werkzaam als Personal Trainer bij Sport Met Hart. De praktijk heb ik aan huis aan de Willem Lodewijklaan 72 te Heerenveen.

 

VitalHealth4U

VitalHealth4U is een Orthomoleculaire en Biofysische praktijk waarin ziekte gezien wordt als een proces en niet als een staat. Onze therapie is gebaseerd op een aantal natuurlijke principes die zijn voortgekomen uit een huwelijk tussen Oosterse en Westerse Geneeskunde. Energie is nodig om het lichaam weer de kracht te geven om te helen. Het zelfherstellend en regulerend vermogen wordt aangezet.

PRIVACY:

Ik verwerk persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat u deze zelf aan mij verstrekt. Ik verwerk uitsluitend de hoogst noodzakelijke gegevens; Naam- Adres- Telefoon- e-mail adres en de data van afspraken. De door mij tijdens het consult verwerkte PC gegevens zijn alleen door mij persoonlijk te beheren. De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend aan derden verstrekt (bijv. huisarts) indien u dit zelf nadrukkelijk wenst. U heeft het recht om deze gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Om er zeker van te zijn dat het verzoek door u zelf is gedaan, vraag ik u een copy van uw ID met het verzoek mee te sturen.  Uw verzoek kunt u mailen naar: info@vitalhealth4u.nl

De handmatige aantekeningen bewaar ik in een ordner welke in een archief kast wordt opgeborgen. Deze info bewaar ik zolang nodig is voor de behandeling van de klant.

Doel en basis grondslag vewerken van persoonsgegevens:

- afhandelen van uw betaling   - u kunnen bereiken per telefoon/mail als er goederen afgeleverd moeten worden  -  u te kunnen informeren over wijzigingen in de dienstverlening

Computers:

De door mij gebruikte software voor het  testen en meten is door de leverancier op dusdanige wijze versleuteld, zodat derden deze informatie niet kunnen gebruiken. Mijn eigen laptop is beveiligd met een degelijk anti-virus programma.

Ik neem de berscherming van uw gegevens serieus en neem passensde maatregelen om misbruik, verleis of ongewenste openbaarmaking tegen te gaan.


Wolter Zuid
Willem Lodewijklaan 72
8448 PK Heerenveen
info@vitalhealth4u.nl

+31 (0) 651 078 787